• Nyhedsbrev

Historien om Letterman-jakker

Ved du, hvad der får folk til at se seje ud?Solbriller, men hvis du er en mere specifik demografisk gruppe fra et gymnasium, college eller universitet, og du vil vise dine klassekammerater, at du er den mest fantastiske, der findes, så er der absolut én måde at gøre det på, og det er med en Letterman-jakke .

Letterman jakker også kaldet letter jakker og varsity jakker er disse fede artikler af uld og læder, som du ser de jocks rundt i skolen iført, mens de smider deres high fives og stjæler dine veninder, men når du ser på stilen på selve jakken, er det egentlig ret meget. fascinerende faktisk.Jeg mener, hvor kom denne idé fra, og hvorfor er den så trendy blandt studerende.

En Letterman-jakke af høj kvalitet vil koste mellem $200 – $300, og hvis du ville tilføje brugerdefinerede letterman-lapper på din jakke, så er det en anden udgift.Jeg tror dog, at alt dette kan forklares, når vi rent faktisk ser på Letterman-jakkens historie.

Lad os alle gå tilbage til det år, det hele begyndte i 1865. Mine historielærere fortalte mig, at det var en new-age-ting, men det er det ikke.Så ja, alt, hvad jeg fandt ud af om Letterman-jakkens historie, går tilbage til 1865, fordi der åbenbart ikke foregik noget andet på det tidspunkt end afslutningen på borgerkrigen.Det startede på Harvard, nu ved vi, hvorfor jakkerne er så dyre.Tilsyneladende var det at være på Harvard ikke eksklusivt nok for universitetets baseball-hold, som begyndte at sy en gammel engelsk stil H på deres uniformer.Stjernespillerne skulle beholde deres tilpassede uniformer, mens de spillere, der lavede lidt, men intet, måtte give det tilbage.

Ti år senere begyndte Harvard Football-holdet at lave jakker til deres stjernespillere.Jakkerne spredte sig til andre universiteter og blev mere avancerede, og som tiden gik, fik flere spillere adgang til selve jakken, mens stjernespillerne bar ekstra chenille lapper og striber på ærmerne for at vise deres eksklusivitet og præstationer.

Det første fotografiske bevis på Letterman-jakker i gymnasiet var i Phoenix Union High Schools årbog fra 1911.Den nu populære uld- og læderjakke blev tilsyneladende introduceret i 1930. Letterman-jakken i uld- og læderstil har siden spredt sig ud over skoler og universiteter og ind i den almindelige mode.Bogstaveksklusiviteten har også reduceret stort set alle i enhver teenageklub eller optrædende gruppe, der kan få et officielt chenillebrev til deres Letterman-jakke.Yderligere chenilleplastre er stadig en slags eksklusive nu til specifikke sejre og præstationer.

Det er lidt som at bære et trofæ på dig.De burde nok have kaldt det forfængelighedsjakker….ok, det var en frygtelig joke.

Den mest populære type plaster til at sætte på Letterman-jakker erchenille plaster.Så hvis du ønsker at bestille specialfremstillede chenille-plastre til dine Letterman-jakker, kan du udfylde tilbudsformularen på vores hjemmeside, og vores salgsrepræsentant vil vende tilbage til dig med et pristilbud.

sdrtgfd


Indlægstid: 31-jul-2023